Eastbay Gold Prospecting & Treasure Hunting Club

Forums

Post Reply
Forum Home > General Discussion > uploading photos

Steve
Member
Posts: 221

Is anyone else unable to upload photos?? I get everything but the clickable "upload photo" part of the box!! Dale was able to upload a new album so I was wondering if it's a security level thing or if it's my computer!! :mad: 

--

I'm happiest when I hit rock bottom!!

April 23, 2014 at 7:22 PM Flag Quote & Reply

joel1316
Member
Posts: 203

I'm not able to post pics either.  I thought I was pretty good with forums, but not able to figure out ours yet, haha.

--

Joel

April 24, 2014 at 10:21 AM Flag Quote & Reply

-Ramos
Administrator
Posts: 326

No security thing, all members *should* be able to post. 

I've only had issues when trying to upload from a cell phone and tablet.

--

-Ramos
Secretary, East Bay Prospectors

April 24, 2014 at 1:34 PM Flag Quote & Reply

Steve
Member
Posts: 221

Ramos or anyone,

try and actually post a photo for me please.

Dale,

I know it let you but as the administrator you have greater flexibility than the rank and file. 

--

I'm happiest when I hit rock bottom!!

April 24, 2014 at 4:57 PM Flag Quote & Reply

-Ramos
Administrator
Posts: 326

Just did it without problem in the older Mokobbleme outing album

--

-Ramos
Secretary, East Bay Prospectors

April 24, 2014 at 5:26 PM Flag Quote & Reply

joel1316
Member
Posts: 203

We can post photo in the albums, no problems.

If like Steve, I'm not able to post photos in the forum thread.

--

Joel

April 25, 2014 at 10:27 AM Flag Quote & Reply

Pucky
Member
Posts: 1394

Post a note that you put some photos on the alblum page after you post them there..?

--

P  Pu  Puc  Pucky!

April 25, 2014 at 1:29 PM Flag Quote & Reply

Bob C
Member
Posts: 33

Some times photos from a cell phone are to large...too many pixils, or wrong format and they need to be resized or changed to be place in an attachment. Hope this helps.

April 25, 2014 at 6:47 PM Flag Quote & Reply

Steve
Member
Posts: 221

Hurray!! I figured out what was wrong with my upload capability. I posted a few pics in the mokobbleme 4-12-14 album that Ramos started.  

--

I'm happiest when I hit rock bottom!!

April 25, 2014 at 8:22 PM Flag Quote & Reply

-Ramos
Administrator
Posts: 326

Steve,  so we know, what was the issue with the photo uploading on your end?

--

-Ramos
Secretary, East Bay Prospectors

April 28, 2014 at 5:50 PM Flag Quote & Reply

Steve
Member
Posts: 221

I installed a freeware photo program that didn't work quite right...I guess you get what you pay for!! I removed it and I'm problem free now.

--

I'm happiest when I hit rock bottom!!

April 28, 2014 at 9:03 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.